Technisch uitzendbureau Fender

Technisch uitzendbureau.

Fender is hét uitzendbureau voor installatietechniek en rope access werkzaamheden. Als geen ander weten wij hoe deze markt in elkaar steekt. Daarom bieden wij elke werkzoekende een mooi project en elke werkgever de juiste monteur.

De oprichters van Fender, Ernst Both en Joris van Uffelen, hebben samen jarenlange ervaring in de technische sector. De jeugdvrienden, die elkaar kennen vanaf de kleuterschool, hebben eerst 5 jaar samengewerkt bij een ander uitzendbureau voordat ze in 2018 Fender begonnen. Fender is opgericht met als doel uitzendkrachten goed te ondersteunen en om opdrachtgever de juiste monteur voor het project te bieden.

Fender gaat nét een stapje verder.

Door hun ervaring in de sector begrijpen ze zowel de behoeftes van de werknemers als van de opdrachtgevers. Daarom gaat Fender nét een stapje verder, voor zowel de monteur als voor de opdrachtgever, om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Fender heeft een vast aantal vacatures. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar gedreven rope access technicians, loodgieters, elektriciens, cv- en luchtkanalenmonteurs. Daarbij vinden we het belangrijk dat we goed voor onze werknemers zorgen. Daarom regelen we dat een monteur alles voorhanden heeft om zijn werk goed uit te kunnen voeren. Ons team staat graag voor je klaar: we houden van korte lijnen en persoonlijk contact. Zo helpt Fender jou op weg.

Recht voor z'n raap.

Wij communiceren op een directe en eerlijke manier. Het is belangrijk voor ons om onze afspraken na te komen.

Pragmatische werkwijze.

Bij Fender zorgen we voor de beste oplossing voor alle partijen. We houden van doorpakken en werken doelgericht. Onze pragmatische werkwijze leidt ertoe dat wij onze partijen behandelen zoals wij dat zelf zouden willen. Iedereen is bij ons gelijk.

Echt contact.

Het team van Fender is klein en persoonlijk. Daardoor hebben we alle aandacht voor jou. Door korte lijnen en direct contact met onze medewerkers zorgen we voor een fijne samenwerking tussen alle partijen.

team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
team
Monica Barbulescu

Monica Barbulescu

Ernst Both

Ernst Both

Joris van Uffelen

Joris van Uffelen

Rick Zegers

Rick Zegers

Clari de Ruiter

Clari de Ruiter

Elly van Uffelen

Elly van Uffelen

Tom van Beek

Tom van Beek

Remona Muilwijk

Remona Muilwijk

Marius Pop

Marius Pop