Ik zoek vakmensen.

Op zoek naar personeel? Fender heeft een groot netwerk binnen de installatie- en rope access techniek. Door onze jarenlange ervaring in de installatietechniek weten wij welke werknemer geschikt is voor welk project.

wij helpen je verder!

Afspraak = afspraak.

We maken duidelijke afspraken en houden ons daaraan. Zo weet jij precies wat je van ons kan verwachten.

Kennis van zaken.

Door jarenlange ervaring in de technische sector hebben we genoeg expertise opgebouwd om onze monteurs op het juiste project in te zetten. Door onze kennis van zaken zorgen we ervoor dat elke werkzoekende het juiste project vindt en elke werkgever de juiste monteur.

Iedereen is gelijk.

Wij behandelen onze vakmensen en bedrijven zoals wij ook behandeld willen worden. Met respect, eerlijkheid en persoonlijke aandacht. Iedereen is voor ons gelijk.

Wat wij regelen.

Bij Fender zorgen we ervoor dat de juiste monteur op het juiste project terechtkomt. Ons team staat graag voor je klaar en zorgt ervoor dat alles van A tot Z goed geregeld is. Zo ontzorgt Fender u.

Vakmensen
Transport
Gereedschap
Kleding
Begeleiding in Nederland
Werk zoeken
Vakmensen

Onze vakmensen.

Bij Fender zorgen we ervoor dat de juiste monteur op het juiste project terechtkomt. Ons team staat graag voor je klaar en zorgt ervoor dat alles van A tot Z goed geregeld is. Zo ontzorgt Fender u.

Loodgieters
Elektromonteurs
CV monteurs
Luchtkanalen monteurs
Rope access technicians

Klantverhalen.

''Gewoon goed. Joris reageert heel snel en zorgt dat er aan de wensen wordt voldaan. Als ik iemand met spoed nodig heb, dan zorgt hij dat ik zo snel mogelijk de juiste mensen heb. Ik kende Joris al. Toen Joris voor zichzelf begon, heb ik hem vanwege, mijn goede ervaringen met hem, een kans gegeven. Dit heeft heel goed uitgepakt. Joris geeft openheid van zaken en reageert snel. Hij levert op maat diensten aan, maar is ook eerlijk als hij niet de juiste mensen heeft.''

Erik Ritschi
Totalis B.V.

“Ik werk nu een half jaar samen met Fender en zijn daar heel tevreden over. Afspraken die met de mannen worden gemaakt worden altijd nagekomen. Fender levert gekwalificeerd personeel en is goed in de communicatie. Dat zorgt ervoor dat er sprake is van vertrouwen.”

Arjan de Weert
Post Luchtkanalen

“De communicatie met Fender is goed. Zowel het contact met Joris en Ernst als met de zes jongens die ik nu al een jaar in dienst heb. Van installatiewerk tot het opruimen: de mannen zijn altijd bereid om alles voor ons te doen. Dat maakt de samenwerking heel fijn en heb ik met andere bedrijven weleens anders gezien. Daarom werk ik graag samen met Fender.”

Robert de Groot
Klimaatservice Holland

“Als er iets nodig is zorgt Fender dat het geregeld wordt. Dat werkt fijn samen. Ik weet dat Ernst en Joris goed zijn voor hun personeel en daar springen ze echt in uit. Het maakt dat de mannen die we inhuren gemotiveerd aan het werk gaan. Ze draaien nergens hun hand voor om en zijn servicegericht. En dan merk je direct de Rotterdamse mentaliteit: niet lullen maar poetsen. Dat kan ik altijd waarderen.”

Jeroen Buskop
Bokhorst Installatietechniek

“Fender heeft het totaalplaatje. Ze hebben kwalitatief goed personeel en een goede, bereikbare binnendienst. Wanneer je personeel nodig hebt zorgt Fender dat er snel geschakeld wordt. Het inzetten van het personeel kan flexibel en gaat snel door de korte lijntjes met Ernst en Joris. Daarom blijven we graag gebruik maken van de diensten van Fender.”

Ricardo Koendjbiharie
Synorga Elektrotechniek

“Fender is een prettige partner om mee samen te werken. Ernst en Joris zijn zeer snel met handelen, leveren goed personeel en zijn betrouwbaar. Ze geven ons het gevoel dat de prioriteiten van ons bedrijf hoog bij hen in het vaandel staan. Ernst en Joris zijn beide oprechte kerels, je weet precies wat je aan ze hebt. Daarnaast weten ze precies waar ze over praten. Het zijn doelgerichte, betrouwbare gasten. Als we een afspraak met ze maken, weet ik dat ze die nakomen.”

Raymond Wind
Brand Energy Services